Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги на някой да му се намира ляв амортисьор, преден за 33ка, 94г.
    Благодаря предварително.
    Alfa romeo 156SW 1,9JTD facelift

Comment

• Първоначално публикувано от koi4a Покажи съобщение
      Колеги на някой да му се намира ляв амортисьор, преден за 33ка, 94г.
      Благодаря предварително.
      кажи с колко болта ти е тампона отгоре

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• чарколяк от 33ка спорт вагон,някой да идва да ги взима тия работи,защото след 3-4 дни ги изхвърлям
        Attached Files

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Тампона е с три болта

Comment

• Крис има такъв и Венци от 75 раздела
            Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
            155 2.0 16v 150hp Super
            146 1.9 jtd fl

Comment

• Ето ме! Аз имам преден ляв аморгисьор за 33 с три шпилки за закрепване към коша.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Аз имам ляв
                Last edited by Kris; d.m.y г., 18:23.
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• И на мен ми трябва обаче с 4 болта някои ако има скатан да си казва плащам в брои Наздраве за именниците ако има такива
                  Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
                  155 2.0 16v 150hp Super
                  146 1.9 jtd fl

Comment

• Пичовете, някой да скочи с читав воден радиатор за 3-та серия на кошник 33?!?

Comment

• Аз се сдобих с амортизатор, благодаря.

Comment

• на някой ако му трябва вероятно повреден ламбда контрол landi renzo lcs/a1 -старата версия, да свирка. става въпрос само за голямата кутия с каквото е останало от кабелажа. вероятно е изгорял драйвера на стъпковия мотор. стъпковия мотор е бил премахнат, така че не се знае състоянието на тая част от ламбда контрола. бутона за превключване също не е наличен.

също се търси дефектна скоростна от 145/146 боксер да съживим една 33-кова. от 33 не ми върши работа.... така че ако някой има оферти....
                        точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                          на някой ако му трябва вероятно повреден ламбда контрол landi renzo lcs/a1 -старата версия, да свирка. става въпрос само за голямата кутия с каквото е останало от кабелажа. вероятно е изгорял драйвера на стъпковия мотор. стъпковия мотор е бил премахнат, така че не се знае състоянието на тая част от ламбда контрола. бутона за превключване също не е наличен.

също се търси дефектна скоростна от 145/146 боксер да съживим една 33-кова. от 33 не ми върши работа.... така че ако някой има оферти....

Я сподели, защо 33-кова не ти върши работа и какво всъщност ще правиш!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Я сподели, защо 33-кова не ти върши работа и какво всъщност ще правиш!
                            искаме да набутаме всички карантии без диф-а от 145 в кутията на 33. имало някакви разлики уж в синхроните пък и 1-ва да е малко по-къса. абе луд умора няма ....
                            точка

Comment

• Аз за това отдавна питам, защото всичките 145/6 които знам с боксер мотори имат добри скоростни кутии и не знам една 33-ка с добра такава.
                              Ама явно трябва да си отвориме една тема за щури идеи и там да обсъждаме подобни неща
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Аз за това отдавна питам, защото всичките 145/6 които знам с боксер мотори имат добри скоростни кутии и не знам една 33-ка с добра такава.
                                Ама явно трябва да си отвориме една тема за щури идеи и там да обсъждаме подобни неща
                                тихо сега, че ще ни пратят в болницата да ни изписват успокоителни
                                точка

Comment

Working...
                                X